Kenapa Pilih ED Holidays Travel

DESTINASI YANG UNIK

Mencari destinasi percutian yang unik? Kemudian mungkin perjalanan ke salah satu daripada 10 destinasi pelancongan paling unik mungkin.

PERJALANAN YANG MENARIK

Kami mempunyai pelbagai kepakaran dan pengetahuan dalam perkhidmatan kami. Jadi kami dapat memberikan anda pengalaman perjalanan yang menarik.

HARGA BERPATUTAN

Tidak ada cara yang lebih baik untuk membelanjakan wang, daripada membelanjakan wang untuk perjalanan. Inilah yang kita katakan, orang lain dan sains.

BERLESEN

Syarikat kami telah berdaftar dan diperakui sah di bawah Kementerian Pelancongan dan kebudayan (KPK/LN 8907). Kami juga menjadi ahli Malaysian Association Of Tour And Travel Agents (MATTA) dan no keahlian kami ialah 5674.

GROUPING & PRIVATE

Anda boleh memilih Grouping trip atau Private trip mengikut kesesuaian anda. Jika anda mempunyai bilangan ahli yang ramai, anda boleh memilih grouping trip kerana ia lebih murah dan jika ingin percutian sendirian boleh memilih private trip.

PAKEJ MUSLIM

Jadual trip disusun dengan teliti supaya tidak mengganggu waktu solat. Makanan yang disediakan adalah halal dan bersih. Kami juga memastikan penginapan yang disediakan bersih dan selamat untuk pelanggan muslim.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    × Whatsapp kami untuk maklumbalas segera